ΣΧΟΛΙΑ

Στη συνέχεια δίδονται ενδεικτικά σχόλια εκπαιδευομένων:

 • angel***nas@hotmail.com: “… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άμεση και ουσιαστική υποστήριξη που μας παρείχατε καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Χάρη  στις σαφέστατες οδηγίες σας, καθώς και το χρήσιμο υλικό το οποίο  μας προμηθεύσατε, κατέστησε τη μελέτη μας δυνατή, αποδοτική και  ουσιαστική. Έχω εκπλαγεί θετικά από το επίπεδο της εξυπηρέτησής του Πανεπιστημίου, με την ιδιαίτερη προσοχή και σημασία που δείχνει σε όλους τους φοιτητές, σε  κάθε βήμα και σε κάθε εργασία…”
 • X***arna@yahoo.gr: “… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για τη δυνατότητα που μου δώσατε να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης και για τα όσα χρήσιμα έμαθα μέσα από αυτό.   Θα με ενδιέφεραν πολύ αντίστοιχα νέα σας προγράμματα και θα επιθυμούσα αν σας είναι εύκολο να με ενημερώνετε γι΄αυτά.”
 • Ls***ou@tee.gr: … να σας δώσω συγχαρητήρια για την πολύ αξιόλογη δουλειά που έχετε οργανώσει (μας εκπαιδεύσατε πραγματικά με όρους ποιότητας). Για μένα το σεμινάριο στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσω να ψάχνω τρόπους διεύρυνσης επαγγελματικής δραστηριότητας και θα με ενδιέφερε πολύ η επίσημη πιστοποίηση μου στα συστήματα διασφάλισης και κατάρτισης επιχειρηματικών σχεδίων.
 • E***63@otenet.gr: “… Βρήκα εξαιρετικά χρήσιμα τα όσα διδάχθηκα στη διάρκεια των 2 αυτών μηνών και νομίζω ότι τώρα μπορώ πλέον πιο «μεθοδικά» να διακρίνω στυλ και συμπεριφορές και να τις αξιολογήσω. Θα προωθήσω σε όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους μου το ενημερωτικό μήνυμα για τα θερινά Προγράμματα γιατί πραγματικά πιστεύω ότι μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά χρήσιμα.
 • Ji***elas@gmail.com: “…ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
 • info@ver***gold.gr: “… Σας ευχαριστώ πολλή για το όμορφο πνευματικό ταξίδι που απόλαυσα αυτές τις εβδομάδες. Ανεξαρτήτως βαθμολογίας η ευκαιρία που μου δώσατε μετά από πολλά χρόνια να βρεθώ μπροστά από τα βιβλία είναι τεράστια. Ειλικρινά το απόλαυσα παρά τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο. Να είστε καλά.
 • edo***a@gmail.com: “… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το σύντομο αλλά όμορφο ταξίδι γνώσης που έκαμα με καπετάνιο εσάς. Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος και η αποτελεσματικότητά του με ικανοποίησαν πέραν κάθε προσδοκίας. Ευελπιστώ σε συνέχεια αυτού, μιας και η διά βίου μάθηση είναι αποδεδειγμένα ο μόνος δρόμος να ξεφύγουμε από την κακοδαιμονία μας, ως χώρα αλλά κυρίως ως άτομα. Να ξέρετε οτι σας εκτιμώ βαθύτατα…
 • Jg***ou49@gmail.com: “… Σας ευχαριστώ θερμά και εσάς και τους συνεργάτες  σας για την συνεργασία και σας εκφράζω την απόλυτη ικανοποίησή μου από την ποιότητα του προγράμματος.
 • ΜΑΡΙΑ ΠΟ***ΕΤΗ: “… Το Πρόγραμμα Κατάρτισης που επέλεξα να παρακολουθήσω με βοήθησε πολύ στο χτίσιμο των γνώσεων σε θέματα διοίκησης, που θα μου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για την περαιτέρω εξέλιξη της επιχείρησής μου. Έτσι το στοιχείο της αυτοβελτίωσης ικανοτήτων διοίκησης, αφορά και πιο συγκεκριμένους τομείς όπως επικοινωνία, τύποι συμπεριφοράς, grid διοίκησης, και λειτουργίες διοίκησης γενικότερα. Συστήνω ανεπιφύλακτα, το εν λόγω πρόγραμμα σε ανθρώπους που ασχολούνται με τη διοίκηση διότι το πρόγραμμα αυτό έχει ιδιαίτερα στοιχεία βοηθητικά αλλά και βελτίωσης για κάθε επιχειρηματία.
 • Rev***os@hotmail.com: “… Συγχαρητήρια για το αξιόλογο έργο σας, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και σας εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα.
 • El***ras@gmail.com: “… Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την Ποιότητα του Προγράμματος Κατάρτισης Μάρκετινγκ, αλλά και για την προσπάθεια που καταβάλλετε εσείς και οι συνεργάτες σας, προκειμένου να υλοποιούνται τέτοια Προγράμματα. Μέσα από το πρόγραμμα, έμαθα τόσα πολλά νέα και ενδιαφέροντα πράγματα και ειλικρινά άλλαξα άποψη όσων αφορά το Μάρκετινγκ, από τη στιγμή που προτού ξεκινήσω το πρόγραμμα, είχα συνδέσει το Μάρκετινγκ μόνο με την διαφήμιση και πώληση προϊόντων. Πλέον εφαρμόζω την ιδεολογία και τις Αρχές του Μάρκετινγκ στη δουλειά μου αλλά και στη ζωή μου γενικότερα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις γνώσεις που αποκόμισα και ευελπιστώ να παρακολουθήσω και το 2ο Πρόγραμμα, αυτό του Managment (ενημερώστε με για την επόμενη ημερομηνία έναρξης).”
 • Re***elos@hotmail.com: “… Επίσης θα ήθελα να σας δώσω συγχαρητήρια για την καταπληκτική ιδέα των  e – σεμιναρίων! Ένιωσα σαν να βρισκόμουν κι εγώ μέσα στην αίθουσα και να παρακολουθώ το σεμινάριο, που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν αδύνατον να κάνω.
 • Ne***i@gmail.com: “…. ήθελα να σας συγχαρώ, εσάς και την ομάδα του ΕΑΠ, για την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στο υλικό μελέτης και γενικά στο πρόγραμμα κατάρτισης.”
 • Mma***ta@sch.gr: “… σημειώνοντας ότι θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να οργανώσετε στην παρούσα χρονιά, εφόσον βέβαια υπάρχει η δυνατότητα, ένα ανάλογο μεταπτυχιακό ταχύρυθμο, δεδομένου ότι έχει φοβερή ζήτηση και αποτελεί προσόν πλέον στις προκηρύξεις (δείτε πρόσφατη για διευθυντές πειραματικών σχολείων). Κρίμα είναι να αναζητιέται κάτι αντίστοιχο σε ξένα παν/μια, ενώ εσείς έχετε την υποδομή (είστε άξιοι καθηγητές) να το υλοποιήσετε.
 • Geor***ias@sch.gr: “… Σας ευχαριστώ για τη δημιουργική και ωφέλιμη συνεργασία που είχαμε στα πλαίσια του σεμιναρίου αυτού και για τις πολύτιμες και χρήσιμες γνώσεις που αποκόμισα παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό εξειδίκευσης.
 • e.***naki@hcmr.gr: “… Διαπίστωσα ότι το «Management» είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα προς μελέτη, και σκοπεύω να το διερευνήσω περισσότερο τόσο μέσω της βιβλιογραφίας που μας έχετε κοινοποιήσει …… Είμαι σίγουρη ότι τα οφέλη αυτής της ενασχόλησης δεν θ’ αργήσουν να φανούν και στην καθημερινότητα της επαγγελματικής μου ζωής. Σας ευχαριστώ θερμά για την ευκαιρία κατάρτισης που μας παρείχατε, και σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στα σχέδια σας!”
 • k***pdhm@gmail.com: “… Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και για τις γνώσεις που μου μεταδώσατε. Να είστε πάντα καλά.”
 • pt***rou@gmail.com: “…. θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε και ελπίζω , να γίνει και κάτι μελλοντικά …”
 • as***outsi@gmail.com: “… ευχαριστώ πολύ για τις γνώσεις που μου προσφέρατε θα είναι πολύ χρήσιμες στο μέλλον!
 • ma***273@gmail.com: “… θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για τη βοήθειά σας και την ανοχή σας στις παρατάσεις που σας ζήτησα. Παρόλο που η επαφή μου με το αντικείμενο του marketing & management που παρακολούθησα ήταν κυρίως μέσω εμπειρίας κι όχι θεωρητικών γνώσεων, θα ήθελα να επισημάνω ότι η ύλη που μας προτείνατε ήταν πολύ βοηθητική για να αξιοποιήσω αυτήν μου την εμπειρία.”
 • nik***kt@otenet.gr: “… Θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δώσατε να συμμετάσχω στο πρόγραμμα αυτό. Η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα προσωπικά . Θα ήθελα να με ενημερώνετε για τα προγράμματά σας που θα ακολουθήσουν. Θα ήθελα να παρακολουθήσω και άλλα προγράμματα , αν αυτό είναι εφικτό.
 • alt***dis@gmail.com: “… Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες οι σημειώσεις και το γνωστικό πεδίο. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.
 • di***ndi@hotmail.com: “… Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τους 2 όμορφους μήνες, ήταν πολύ εποικοδομητικοί για έμενα και εύχομαι να μπορέσω να ξαναπαρακολουθήσω  κάποιο πρόγραμμα σας. Καλο καλοκαιρι!
 • la***ce@***idou.gr: “… Σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα που μου δώσατε να το παρακολουθήσω, ήταν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα. Καλό καλοκαίρι σε όλους!
 • ag***ab@live.com: “… Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία και την ευκαιρία που μου δώσατε- εσείς προσωπικά αλλά  και το ΕΑΠ- να επιμορφωθώ σε έναν σημαντικό τομέα των ενδιαφερόντων μου. (Δυστυχώς, δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να κληρωθώ σε ένα από τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΕΑΠ, για τα οποία υποβάλλω αίτηση τα τελευταία 8 χρόνια). Ευχαριστώ και πάλι και ευελπιστώ σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον, στο πλαίσιο πάντα της  ανάγκης της εποχής μας  για δια βίου μάθηση.”
 • ΚΣ: “… Είχα σχεδόν ξεχάσει πόσα θετικά στοιχεία διαθέτω κι ότι είναι πολύ περισσότερα από τ’ αρνητικά ,στα οποία εστίαζα συνήθως την προσοχή μου . Όταν συμπλήρωνα την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα δεν φανταζόμουν την καθοριστική επίδραση που θα ασκούσε στις προτεραιότητές μου ,αφού αποφάσισα, ύστερα από πολλά χρόνια αδράνειας και παραίτησης από τα φοιτητικά μου σχέδια, να θέσω εκ νέου στόχους και στρατηγικές για να τα υλοποιήσω!”
 • Se***eni@yahoo.gr: “… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ  ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ.”
 • Xeni***@gmail.com: “… Σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση σχετικά με την επίδοση μου. Το πρόγραμμα που παρακολούθησα ήταν εξαιρετικό όπως και οι καθηγητές και εσείς με την άμεση υποστήριξη και βοήθεια σας. Χάρηκα πολύ  για τη συνεργασία μας. Περιμένω με χαρά τη βεβαίωση μου!
 • Emmano***@aneth.gr: “… Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. Μακάρι να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε και άλλη ενότητα το μέλλον.
 • Pinelo***ali@gmail.com: “… Μόλις  χθες  παρέλαβα  την  Βεβαίωση Παρακολούθησης  του  προγράμματος που  είχα τη χαρά  να παρακολουθήσω. Αν και  δεν είχα την  ευκαιρία  να σας  γνωρίσω απο  κοντά , θα  ήθελα  να σας  ευχαριστήσω και  εγω   για  τη συνεργασία  μας.
 • vin***nu@yahoo.gr: “… σας ευχαριστώ πολύ γιά την πλούσια ύλη και τον φιλικό τρόπο γραφής της και γιά την όλη βοήθειά σας.
 • xyra***ou@gmail.com: “… ευχαριστούμε για το όλο άρτιο, οργανωμένο και περιεκτικό πρόγραμμα κατάρτισης…”
 • efikotso**ngi@gmail.com: “… Σας στέλνω την εργασία 2, που επέλεξα για την ολοκλήρωση του σεμιναρίου Μάνατζμεντ. Εκτιμώ ότι το σεμινάριο αυτό μου έδωσε αρκετές πληροφορίες και γνώσεις για το συγκεκριμένο αντικείμενο, διότι ή ύλη ήταν καλά δομημένη και παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρ’ ότι δεν έχω ξανασχοληθεί με το αντικείμενο αυτό. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε να το παρακολουθήσω.
 • Bart***rini@gmail.com: “… σας στέλνω σε συνημμένο αρχείο την εργασία του προγράμματος. Με αυτή την ευκαιρία, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την δυνατότητα που μου δώσατε να παρακολουθήσω το πρόγραμμα κατάρτισης Marketing και για τις γνώσεις που αποκόμισα από αυτό. Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλό Δεκαπενταύγουστο!!!
 • Sofiap****du@gmail.com: “… θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματός σας, διότι για μένα αποδείχθηκε αποκαλυπτικό. Ευχές για καλή συνέχεια, …”
 • Ελευθερία Καλ***νάκη: “… Ως κατακλείδα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους που συνεργάστηκαν για το τόσο εποικοδομητικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα, που με βοήθησαν να μάθω πράγματα που για μένα ήταν άγνωστα και να αναστοχαστώ τι έχει μεγαλύτερη αξία σε ένα χώρο εργασίας και τι είναι αυτό που σε κάνει ιδανικό μάνατζερ.
 • Κα***σου Δήμητρα: “… Τελειώνοντας την ενασχόλησή μου με τον πίνακα σύγκρισης αποτελεσματικότητας θέλω να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία ενημέρωσης και προβληματισμού που μου προσφέρατε μέσα από το Πρόγραμμα και την ωφέλεια που αποκόμισα τόσο από τη μελέτη όσο και από την εκπόνηση της εργασίας αυτής.
 • bote***isis@yahoo.gr: “… σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου προσφέρατε, καλό υπόλοιπο καλοκαίρι.
 • lilapri***ss@windowslive.com: “… θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την καθοδήγηση τις χρήσιμες συμβουλές σας και τις κατανοητές και οργανωμένες άριστα σημειώσεις σας, σήμερα έλαβα την βεβαώση μου ταχυδρομικώς, ελπίζω να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον.
 • leni***2003@yahoo.gr: “… καλημέρα κύριε Γιαννιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες ενέργειές σας…”
 • johnd***das@yahoo.gr: “… Σας ευχαριστώ για την αποσαφήνιση των αποριών μου καλό βράδυ και με συγχωρείτε για το ακατάλληλο της ωρας. Δεν σας κρύβω ότι είμαι υπερευχαριστημενος από την διαδικασία του σεμιναρίου και θα ήθελα να παρακολουθησω και αλλα αργοτερα . Το επιπεδο ειναι καλυτερο των προσδοκιων μου …”
 • spka***g@yahoo.gr: “… Οι συμβουλές σας ήταν πολύ χρήσιμες τελικά το κατάφερα , τα παρακολούθησα τα e-seminar. Ευχαριστώ πολύ για την καθοδήγηση!
 • nekk***imas@yahoo.gr: “… Έλαβα χτες την βεβαίωση και σας ευχαριστώ πολύ! Σας ευχαριστώ θερμά και για το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο. Υπήρξαν πολλές πληροφορίες που πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν πολύ! Με θερμές ευχαριστίες…”
 • tmarg***t@hotmail.com: “… Σας αποστέλλω την τελική εργασία της ενότητας ΔΟΠ. Σας ευχαριστώ για τις γνώσεις που μου προσφέρατε καθώς και για την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου.
 • ak***rak@gmail.com: “… σας ευχαριστώ πολύ για την άψογη συνεργασία και σας εύχομαι κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια.
 • fyrin***@yahoo.gr: “… Ευχαριστώ πολύ, συγχαρητήρια για τα προγράμματα αυτά και θα ήθελα να έχω ενημέρωση και για επόμενα προγράμματα που θα γίνουν.