Ανακοινωση HOBA WORKSHOPS με εκπτωση 20%

miniMBA & 16 σύντομα Business Workshops

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Έκπτωση ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ 20%

4-11 ημερών / Full ή PartTime / Ελληνικά ή Αγγλικά

18 WORKSHOPS Διοίκησης Επιχειρήσεων (συμπεριλαμβανομένου και ενός miniMBA workshop) προσφέρονται με έκπτωση διδάκτρων 20% σε όσους ξεκινήσουν το πρόγραμμά τους 14-15 Απριλίου 2024 (προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Τετάρτη 10 Απριλίου 2024).

Η έκπτωση χορηγείται σε όσους έχουν λάβει το ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ και καταχωρήσουν τον ΚΩΔΙΚΟ του κατά την εγγραφή τους.

Για να λάβετε το ΚΟΥΠΟΝΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ στείλτε e-mail στο info@hoba.gr ή υποβάλετε τη φόρμα: https://forms.gle/jzL6KWvXkGboYjGx8

Τα προγράμματα HOBA WORKSHOPS της προσφοράς και τα δίδακτρά αυτών, μετά την 20% μείωσή τους, δίδονται στη συνέχεια. (Με ΚΛΙΚ στον τίτλο ενός προγράμματος που σας ενδιαφέρει, μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές του πληροφορίες).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ μετά την έκπτωσηΔΙΑΡΚΕΙΑ
miniMBA / Workshop (στα Ελληνικά)FULL-TIME92 Ευρώ11 ημέρες
(33 ΩΡΕΣ)
PART-TIME124 Ευρώ22 ημέρες
(33 ΩΡΕΣ)
ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ / WorkshopFULL-TIME48 Ευρώ4 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
PART-TIME60 Ευρώ8 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ / WorkshopFULL-TIME48 Ευρώ4 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
PART-TIME60 Ευρώ8 ημέρες
12 ΩΡΕΣ)
ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  / WorkshopFULL-TIME48 Ευρώ4 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
PART-TIME60 Ευρώ8 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ / WorkshopFULL-TIME48 Ευρώ4 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
PART-TIME60 Ευρώ8 ημέρες
(12 ΩΡΕΣ)
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ / WorkshopFULL-TIME60 Ευρώ6 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
PART-TIME72 Ευρώ12 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ  / WorkshopFULL-TIME60 Ευρώ6 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
PART-TIME72 Ευρώ12 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ / WorkshopFULL-TIME60 Ευρώ6 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
PART-TIME72 Ευρώ12 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΛΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ / WorkshopFULL-TIME60 Ευρώ6 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)
PART-TIME72 Ευρώ12 ημέρες
(18 ΩΡΕΣ)

Η εφαρμοζόμενη μεθοδολογία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να φτιάξουν το Προσωπικό τους Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα. Δηλαδή, η δομή του προγράμματος επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να επιλέξουν ποιες ημέρες και ποιες ώρες της εβδομάδας θα αφιερώσουν στο πρόγραμμά τους (για μελέτη, παρακολούθηση ηλεκτρονικών διαλέξεων κλπ).

Στα προσφερόμενα προγράμματα περιλαμβάνεται ένα miniMBA workshop καθώς και προγράμματα ειδίκευσης σε σημαντικά για την εποχή μας αντικείμενα διοίκησης επιχειρήσεων. Δοθείσης της διεθνοποίησης των οικονομικών δραστηριοτήτων σήμερα και της κινητικότητας του εργατικού και επιστημονικού προσωπικού, οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και προγράμματα ειδίκευσης σε θέματα διοίκησης επιχειρήσεων στην Αγγλική γλώσσα. Στο https://edu.hoba.gr μπορείτε να δείτε όλα τα προγράμματα ΗΟΒΑ που προσφέρονται στα Αγγλικά καθώς και την Ανακοίνωση για τα 9 προγράμματα της τρέχουσας προσφοράς που προσφέρονται στα Αγγλικά με 20% έκπτωση.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ: Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 (Κυριακή 14 Απριλίου 2024 για το mini MBA workshop)

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: μέχρι και Τετάρτη 10 Απριλίου

ΤΜΗΜΑΤΑ «PARTTIME»: Οι εκπαιδευόμενοι έχουν η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμά τους PART TIME, ώστε να έχουν στη διάθεσή τους το διπλάσιο χρόνο για να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα μελέτης τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ FULL-TIME:   4, 6 ή 11 ημέρες (ανάλογα με το πρόγραμμα)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ PART-TIME:   8, 12 ή 22 ημέρες (ανάλογα με το πρόγραμμα)

Όλα τα προγράμματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όπως και ενδιαφερόμενοι από οποιαδήποτε άλλη χώρα (ΗΠΑ, Αυστραλία, Γερμανία κλπ).

Πριν από τη λήξη του προγράμματος και για την αξιολόγησή τους, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν μέρος σε ΤΕΣΤ αξιολόγησης και υποβάλλουν ΓΡΑΠΤΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, την οποία υλοποιούν με βάση οδηγίες που τους παρέχονται. Η δομή των προσφερομένων προγραμμάτων κατάρτισης είναι ευέλικτη και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επιλέξουν την ημερομηνία ολοκλήρωσης του προγράμματός τους.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ:  1) σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ,

2) σε απόφοιτους Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία και

3) σε φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) που θέλουν να συμπληρώσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν την ικανότητα πλοήγησης στο διαδίκτυο και ηλεκτρονικής επικοινωνίας (e-mail).

Με την επιτυχή ολοκλήρωσης ενός προγράμματός, απονέμεται στους εκπαιδευόμενους ΒΕΒΑΙΩΣΗ ολοκλήρωσης του προγράμματός τους.

Κατά την υλοποίηση του προγράμματος κατάρτισης οι εκπαιδευόμενοι έχουν διαρκή υποστήριξη από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης, που δρα ως Σύμβουλος-Καθηγητής του εκπαιδευόμενου.